De slotenmaker: voor inbraakpreventie en meer

Geplaatst op

Je tuin, tuinhuis en woning veilig maken, doe je met behulp van een slotenmaker. In deze blog willen we je de nodige voordelen schetsen van het in de arm nemen van een slotenmaker. Lees snel verder in deze blog om de nodig inspiratie op te doen. Je woning is in de vakantietijd extra kwetsbaar omdat je lange tijd niet thuis bent. Vergeet niet voor je vakantie nog een inbraakpreventie check te laten doen. Bij www.slotenmaker-expert.nl helpen ze je graag verder met een gedegen advies. 

Wat is een inbraakpreventie advies? 

In feite gaat het erbij een inbraakpreventie advies om, dat een slotenmaker langskomt om te kijken of de sloten, haken, ramen en deuren nog wel inbraakveilig zijn. Veel inbraken gebeuren door dat deze zaken niet op orde zijn,  dat is zonde want er is zoveel aan te doen. Laat dus altijd een inbraakpreventie check doen voordat je op vakantie gaat. Zo voorkom je een nare thuiskomst. 

Een expert die van wanten weet 

Wanneer je een slotenmaker in de arm neemt, is het ook mogelijk dat deze direct actie onderneemt en eventuele verouderde sloten direct vervangt. Zo loop je geen enkel risico, dus niet uitstellen na de vakantie maar direct laten aanpakken. Het lijkt dat je dan extra geld kwijt bent, net zo voor je vakantie, maar het is echt een effectieve, preventieve maatregel. 

De slotenmaker kan je natuurlijk ook bellen wanneer je op vakantie de sleutel bent verloren en jij je woning niet in kan. Deze experts zijn namelijk ook erg goed in het schadeloos openen van sloten. 

Meerdere tips die je kan toepassen 

Natuurlijk is niet alleen een goede beveiliging van je woning belangrijk, je kunt nog veel meer dingen doen om te zorgen dat inbrekers niet naar binnenkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen post in de brievenbus blijft zitten, de gordijnen open en dicht gedaan worden, er af en toe een licht brandt in de woning, dit is te doen vanaf afstand (vakantieadres) met een app en laat geen waardevolle zaken op tafel liggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten? Stuur dan een mail naar info @ tuinklussen-tilburg.nl.

Contactgegevens

Via info @ tuinklussen-tilburg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden