Gietvloer in je tuin is best mogelijk

Geplaatst op

Een gietvloer heeft veel voordelen. We nemen in deze blog de belangrijkste met je door. Lees snel verder om de nodige inspiratie op te doen. Wij vinden het altijd erg leuk om je te inspireren als het gaat over de tuin en alles wat met je woning te maken heeft. Leest dus ook even de andere blogs op onze site om ideeën op te doen!

Gietvloer in de tuin: goed idee?

Het is belangrijk om even goed vast te stellen dat een gietvloer in de buitenlucht absoluut geen goed idee is. In de eerste plaats is het erg moeilijk voor kunststof om uit te harden als het in de buitenlucht gerealiseerd is. Daarna kan de vloer niet goed tegen UV straling, Wanneer deze niet speciaal behandeld ervoor is, en dan zul je zien dat de vloer veel sneller gaat slijten en er al heel snel lelijk uit gaat zien. Dus nee, een gietvloer in je tuin is in de buitenlucht eigenlijk niet mogelijk. Het is wel mogelijk op een andere manier…

Gietvloer in je tuin 

Er zijn veel mensen die aandacht besteden aan hun tuin en vooral het tuinhuis hoog in het vaandel hebben staan. Ze sparen kosten noch moeite om het tuinhuis zo te maken dat het een tuin-/ logeerkamer genoemd kan worden. Het is dan altijd belangrijk om te zorgen dat de isolatie in de muren helemaal op orde is. Dan is het voor gasten en thuiswonende kinderen ook fijn om in de kamer te overnachten. Om een mooie stijl aan de interieurinrichting te geven is het goed om bijvoorbeeld te kiezen voor een gietvloer in je tuinhuis. Dus daar komen we dan op het kardinale punt: een gietvloer kan prima in de tuin maar dan wel in het tuinhuis. Wij raden je ook aan om de gietvloer te laten behandelen zodat deze veel meer bestand is tegen UV-straling. 

Wil je meer weten over hoe jij een hele leuke tuin en tuinhuis kunt inrichten, dan raden wat je aan om andere blogs ook op onze site te lezen omdat er veel tips in staan waar jij je voordeel mee kunt doen. Natuurlijk zijn er online nog veel meer andere site waar je tips en tricks kunt vinden dus doe zeker je voordeel met alles wat je kunt vinden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten? Stuur dan een mail naar info @ tuinklussen-tilburg.nl.

Contactgegevens

Via info @ tuinklussen-tilburg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden