Snel je huis in 2022 verkopen met deze tips

Geplaatst op

Wanneer het zover is en je je woning wilt gaan verkopen, dan is het natuurlijk wel erg fijn dat dit zo snel mogelijk gebeuren kan. Mogelijk heb je al wel een andere woning op het oog of ben je er al woonachtig en is de oude woning een soort van blok aan je been geworden. Nog beter is het om deze situatie te voorkomen en te zorgen dat je woning supersnel verkocht wordt. Juist voor dit laatste bedoel hebben wij een aantal interessante tips voor je verzameld  waarmee het erg gemakkelijk is om je woning snel te verkopen. 2022 wordt echt jouw jaar! Geniet ervan in je nieuwe woning zonder de oude woning als last aan je been 

Bij Makelaar Huizen helpen ze je graag verder om je woning vlot te verkopen voor een goede prijs. 

Knap alles op wat er niet mooi uitziet 

Het is bijzonder belangrijk om te zorgen dat je woning een pareltje is dat mensen graag willen hebben. Je huis moet een onweerstaanbaar thuis ogen voor de potentiële kopers. Het betekent dat bijvoorbeeld de keuken een aantal aanpassingen moeten hebben wanneer er bijvoorbeeld mankementen aan zijn. Hetzelfde geldt voor de badkamer, wanneer deze er niet mooi uitziet, is het erg belangrijk om een make-over in de badkamer te realiseren. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de tuin: is het tuinhout niet mooi meer en liggen de tegels schuin, zorg er dan voor dat het weer netjes wordt. Als het totale plaatje klopt, kun je sneller je woning verkopen voor een betere prijs. Calculeer natuurlijk wel eventjes alle aanpassingen in de vraagprijs van je woning. 

Opruimen en mooie foto’s maken 

Natuurlijk kan een woning niet snel verkocht worden wanneer hij alleen maar in de krant staat met een paar schamele foto’s erbij. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat de woning supermooi oogt en ook op de foto’s goed naar voren komt. Het is dan ook erg belangrijk om te zorgen dat je woning schoon en superopgeruimd is en daarbij ook nog eens een beetje mooi ingericht. Zo komt die supergoed over op de foto’s. Een belangrijke tip is het om veel persoonlijke dingen zoals fotolijstjes weg te halen, zo worden de potentiële kopers niet afgeleid. Een potentiële koper moet zichzelf in de woning kunnen projecteren en niet afgeleid worden door afbeeldingen van de huidige bewoners. 

Laat vervolgens mooie foto’s maken door een professionele fotograaf en laat de makelaar deze gebruiken voor de promotie van je woning. Het is ook mogelijk om berichten van de makelaar op je eigen sociale media te delen. Je weet nooit hoe dit de zaak kan versnellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten? Stuur dan een mail naar info @ tuinklussen-tilburg.nl.

Contactgegevens

Via info @ tuinklussen-tilburg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden